Szabó Anna Rozsi

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 784 alkalommal

Bemutatás:

Szabó Anna „Rozsi” vagyok, 2019-óta dolgozok szóló projektemen, melyben saját dalaim hallhatóak, magyar nyelven, egy szál gitár kíséretében. Az egyelőre akusztikus hangzású singer-songwriter produkcióval intimebb, személyesebb hangulatot szeretnék teremteni, letisztult, de mégis izgalmas megoldásokkal. 2020 szeptemberében megjelent első 5 számos EP-m, ”Nyújtsd még” címmel. Ezen az anyagon a szerzeményeimet vokálokkal, ukulelével, mandolinnal színesítve hallhatja a közönség. A kislemez címadó dala novemberben debütált a Petőfi rádió „Minek nevezzelek” c. műsorán.

Emellett a 2014-ben alakult Szabó család zenekar tagja vagyok, amellyel több hazai klubban is koncerteztünk.

Korábban dolgozhattam olyan zenekarokkal és előadókkal, mint Presser Gábor, Beck Zoli, Mező Misi, Quimby, Roy és Ádám Trió, Kaláka, Lóci játszik, Ferenczi Gyuri és a Rackajam, Nem Adom Fel együttes.

A jövőben szóló projektemmel is szeretnék eljutni a közönséghez és szeretném megmutatni dalaimat, ötleteimet akár egy nagylemez formájában is.

Forrás: muveszetekvolgye.hu

Biográfia:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább